Jump to content
junker_anjo

First Layer after raft missing for the prime tower

Recommended Posts

Posted · First Layer after raft missing for the prime tower

Hi,

is this an configuration error or is this a bug in Cura 2.7 ?

After printing the raft, the first layer of the part prints fine, but the prime tower is missing.

So the tower does not attach and all i get are strings.

5a333fc8c5a0b_primetowerissue.thumb.PNG.01772ceb4cdd7267e0d47249459b80c0.PNG

Thanks,

Daniel

5a333fc8c5a0b_primetowerissue.thumb.PNG.01772ceb4cdd7267e0d47249459b80c0.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 63 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!