Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
gauravnx1

Ultimaker TPU 95A printing issue.......

Recommended Posts

Dear Community,

I printed two parts with Ultimaker TPU95A but the middle portion of the part appears to have gone under heavy under extrusion (refer attached image). Top and bottom part is ok where there are no features.

Can anyone tell why this has happened?

Is TPU not able to form feature/details on the part?

I've taken an order from someone & now in a fix what to do.

Please support.

Layer hight - 200 microns

Printer - Ultimaker3

ThanksIMG_1560.thumb.jpg.48bddb2897643e67955cdac41c4dca14.jpg

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • Taking Advantage of DfAM
      This is a statement that’s often made about AM/3DP. I'll focus on the way DfAM can take advantage of some of the unique capabilities that AM and 3DP have to offer. I personally think that the use of AM/3DP for light-weighting is one of it’s most exciting possibilities and one that could play a key part in the sustainability of design and manufacturing in the future.
        • Like
      • 3 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!