Jump to content
SandervG

Ultimaker Community | Forum migration

Recommended Posts

Posted · Ultimaker Community | Forum migration

Clicking on the email link from Ultimaker results in an error 2S136/C

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker Community | Forum migration
20 minutes ago, nzo said:

Clicking on the email link from Ultimaker results in an error 2S136/C

Phew...I am not the only one with an error......;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker Community | Forum migration
1 hour ago, nzo said:

Clicking on the email link from Ultimaker results in an error 2S136/C

Once or every time? Indeed, @kmanstudios had a similar experience, and we're looking into it. 

Can you paste the URL in a DM to me, and we'll look into it. Thank you! 

 

[edit] @NZO, can you leave such replies in the dedicated feedback thread? :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited) · Ultimaker Community | Forum migration

Found a bug, reporting it:

 

iphone 7s with current latest version. Seems related to the code tag

 

 

A4A73E8C-EB20-4BFB-B55A-A073E9951FC0.png

Edited by neotko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!