Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
hermusrudy

Wat is mijn probleem?

Recommended Posts

Hoi,

Kan iemand mij verder helpen? Sinds een tijdje zijn mijn prints niet mooi meer. Ik gebruikte altijd, zonder problemen, de standaard instellingen van Cura (alle versies). Maar tegenwoordig zien m'n prints er zo uit, zie foto's.

Ik heb de aandrijfriemen, hot end en coupler al eens vervangen. Zonder resultaat.

Als iemand mij kan zeggen op welk probleem ik best kan verder zoeken, of een oplossing heeft, dan hoor ik het graag.

Alvast bedankt.

1.thumb.jpg.ffd21459d35573df6389338b5670ac34.jpg3.thumb.jpg.62fc65fc85ac9cf6987e2a3eba2329ea.jpg2.thumb.jpg.613c1a8fd4ff072bf11803f87cde92d4.jpg

1.thumb.jpg.ffd21459d35573df6389338b5670ac34.jpg

3.thumb.jpg.62fc65fc85ac9cf6987e2a3eba2329ea.jpg

2.thumb.jpg.613c1a8fd4ff072bf11803f87cde92d4.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

het lijkt erop dat ik ook zo'n beetje hetzelfde probleem heb volgens mij zijn er een aantal mogelijkheden: 1 cura leest je stl file niet goed en maakt geen deklaag over het raster 2: heb je al eens gekeken wat voor kleur cura geeft als je in layer view kijkt ? heb je bijvoorbeeld een print die wel goed ging laad die in cura en kijk in layer view welke kleuren zijn het oppervlak dan en in de laatste print.

ik heb het hier wel gevraagd maar ik heb nog geen antwoord gekregen wat de kleuren precies betekenen

succes

succes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use Privacy Policy