Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
lance-greene

cura 3.2 delay issue with line width

Recommended Posts

So started using 3.2 today and i noticed that when it is set to auto slice, and you select the line width and it highlights the entire value, if you type in "0.x", it automatically tries right after hitting 0 and that causes it to freeze for a while before giving an error saying you can print because its slicing with a line width of 0. then you click on the setting again (which causes it to highlight) and you try and type it in again and it just happens again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • Taking Advantage of DfAM
      This is a statement that’s often made about AM/3DP. I'll focus on the way DfAM can take advantage of some of the unique capabilities that AM and 3DP have to offer. I personally think that the use of AM/3DP for light-weighting is one of it’s most exciting possibilities and one that could play a key part in the sustainability of design and manufacturing in the future.
        • Like
      • 3 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!