Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Cura Brim with Support causes path error


Tim Warren
 Share

Recommended Posts

Posted · Cura Brim with Support causes path error

Hi All,

 

I have an odd problem with the attached two parts. If I add a brim (only) and view the layers I get the expected 8mm brim on the first layer around the outside of the parts. However if I also ask Cura to also generate support, the brim becomes corrupt and results in only two circles around two points on one of the parts. I am at a loss as to why this is. I've attached the STL files, Cura project and screen shots.

 

I'm using a new install of Cura 3.2.1, however it is the same in 2.7 that I was using before today.

 

Any ideas?

 

Thanks

-Tim

Cura_Issue_Brim_and_Support.png

Cura_Issue_Brim_Only.png

Ball_Socket_LH.STL

Ball_Socket_RH.STL

Ball_Socket.3mf

Ball_Socket.curaproject.3mf.curaproject.3mf

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...