Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Error13


greybeard
 Share

Recommended Posts

Try saving on the hard drive and then moving it from there to the SD card.  I always do that anyway because I want to save these forever so if someone a year for me asks about my settings I have it saved.  The settings are saved at the end of the gcode file.

  • Link to post
    Share on other sites

    I always have a sluggish response in loading Cura and found out that a double click to select the program loaded two copies of CURA. I did as you say and loaded it to the Hard drive but afterwards I deleted the duplicate program and it worked fine. 

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...