Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Inner walls layers not connecting


Recommended Posts

Posted · Inner walls layers not connecting

Hi,

I have problems when printing inner walls like for example holes.

The first layer works correctly but the next layers are just a stringy mess and don't connect correctly (see attached photos)

I have tried with higher temperature and more flow and I have also used higher infill overlap but that didn't work.

By the way I used PLA at 205C 40%infill 120flow 0.4nozzle 0.2layer height 1.2wall thickness on the Anet A8 with Cura.

Any ideas what could cause that problem and which settings I could try?

IMG_20180422_122653150.jpg

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...