Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Infill issue


Recommended Posts

Posted (edited) · Infill issue

Hi,

 

I'm trying to use a different material as the infill material but it does not seems to work.

See pictures below

 

 

Changed infull extruder to extruder 2, no change at all on the model

image.thumb.png.9331b6f8708c4fa4db524830f8e3816b.png

 

 

 

Reduced the infill by 10% just to see what it would do, boom big cavity

image.thumb.png.be04cb1e9791a065e4b30aed3b078707.png

 

 

 

Is this feature working yet ? I did try on multiples models, got the same issue every single time

 

Thanks

Edited by orangesale
  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...