Jump to content
Extreme-Tech

Tool-path playing simulation no longer visible cura 3.3.1

Recommended Posts

Posted (edited) · Tool-path playing simulation no longer visible cura 3.3.1

I have been using cura so well, and maybe I mesh up with setting not knowing, it come out that the playing icon is no longer on my screen in layer mode, and I can not simulate the toolpath anymore,  and though I try to reset through deleting whole configuration, or uninstall, it will come back the same,  ;-(,  please Help,

 

It only stuck in compatibility mode, and colour scheme never appear again

Edited by Extreme-Tech
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Tool-path playing simulation no longer visible cura 3.3.1

Sounds like something happened to your video driver. The card must be good if you had that before, so maybe update drivers?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Tool-path playing simulation no longer visible cura 3.3.1

You're not alone.  I had tool path playback for a while.  Then it was gone.  NVIDIA GeForce GT630M running the main 2 monitors. MCT USB3.0 External Graphics Drive (HDM) running the third over USB3.

 

This machine is fully up to date on OS and all drivers and latest Cura - though playback has been missing for a while.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!