Jump to content
starbuck

Ultimaker S5 | Exclamation mark on screen

Recommended Posts

Posted · Ultimaker S5 | Exclamation mark on screen

I've got a question about the S5 I can't find any info about. I think this is the "screensaver", but the "!" icon keeps showing up on one of my S5s. What does it mean? The other one hasn't done it yet. 

 

TIA!

MVIMG_20180607_085545.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker S5 | Exclamation mark on screen

Hi

 

Two S5's ... nice problem to have ?

 

Might it be "lost connection to the group" ?

 

Bob

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker S5 | Exclamation mark on screen

Hi @starbuck, I created a new thread for you so it is easier to find for other users who might have the same question.

It usually means there is a notification pending for you, which should appear when you 'wake up' the screen. Could be a few things like a calibration it wants you to do, a finished print or something concerning your flow sensor. 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker S5 | Exclamation mark on screen

@SandervG  I haven't seen any messages yet. Tapping on the screen after the screensaver just brings me to the home screen. I imagine it could be a XY offset calibration. Or perhaps it's mad at me for not having any material loaded for material 2. I'm loading some Breakaway in there right now and I'll see if the "!" comes back.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker S5 | Exclamation mark on screen

Naw, it is just mad at you....the UM AI project has been quite successful at putting in a personality. Just sometimes, it is a bit cantankerous ?

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker S5 | Exclamation mark on screen
1 minute ago, kmanstudios said:

Naw, it is just mad at you....the UM AI project has been quite successful at putting in a personality. Just sometimes, it is a bit cantankerous ?

Are you saying it's hangry? 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker S5 | Exclamation mark on screen

I ran the XY offset calibration after loading some Breakaway and that appears to have been what the printer wanted. Thanks!

MVIMG_20180607_102839.jpg

MVIMG_20180607_102829.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker S5 | Exclamation mark on screen
4 hours ago, SandervG said:

Are you saying it's hangry? 

Naw...just a pissy because it did not get what it wanted and is going to pay you back by making you guess. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker S5 | Exclamation mark on screen
5 hours ago, kmanstudios said:

Naw...just a pissy because it did not get what it wanted and is going to pay you back by making you guess. ?

 

That reminds me of someone I dated in my 20's. 

 

Are you suggesting the S5 is 'high maintenance'? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited) · Ultimaker S5 | Exclamation mark on screen

I would not know....I have not gone out with one.

 

Edit...thought of a better quip....

Edited by kmanstudios
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker S5 | Exclamation mark on screen
7 hours ago, JohnInOttawa said:

That reminds me of someone I dated in my 20's. 

 

Are you suggesting the S5 is 'high maintenance'? 

??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!