Jump to content
Tedtrutt

Cura models not visible

Recommended Posts

Posted · Cura models not visible

Hi everyone. Having an issue with a file I am trying to load into Cura.  Every time I try to load it the file isn’t visible on screen but there is a shadow on the build plate where the model should be. I have even downloaded the latest Cura but still get the same issue. Other files load no problem. The weird thing is the model can be sliced but not with tree support switched on, which I want. 

The model loads in meshmixer and ideamaker but I am not too sure how to use them so would really like to solve the issue, any ideas ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!