Jump to content
Tedtrutt

Cura models not visible

Recommended Posts

Posted · Cura models not visible

Hi everyone. Having an issue with a file I am trying to load into Cura.  Every time I try to load it the file isn’t visible on screen but there is a shadow on the build plate where the model should be. I have even downloaded the latest Cura but still get the same issue. Other files load no problem. The weird thing is the model can be sliced but not with tree support switched on, which I want. 

The model loads in meshmixer and ideamaker but I am not too sure how to use them so would really like to solve the issue, any ideas ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Cura models not visible

Im having the same problem! I see a shadow, but no model. I sliced it and prints out, but very weird.... any solutions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Cura models not visible

Same issue.                             image.thumb.png.ef37ff88579b425d0f7db22265c11994.png

Just to try ran file through netfabb with no change

 

Loads just fine with Creality slicer

 

 

image.thumb.png.9dd17c7d1d6719bf777518f267e4eddb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...