Jump to content
Mosher

missing top surface

Recommended Posts

Posted · missing top surface

Hello everyone,

 

i have a problem with my model.

i created a  model in Sketchup, then exported through STl-Exporter to Cura. In between i double-checked if there are mistakes in my model, with a bunch of different apps.

My model looks right after opening it in Cura, but after preparing the G-Code i see some mistakes. Two surfaces in my model does not have a top layer See Images pls.

 

Can you pls help me fix it? I don't know what causes this false G-Code.

 

Thank you all

 

Sketchup.PNG

Cura solid.PNG

Cura layer.PNG

Cura layer 2.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!