Jump to content
ES_Ultimaker

Ultimaker Original Display doesn't show the menu

Recommended Posts

Posted · Ultimaker Original Display doesn't show the menu

I built my own Ultimaker Original with the DIY kit and when i turn the printer on now, i can only see 2 light blue bars and 2 dark blue bars on the display. My laptop recognise the Arduino board but the diplay doesn't show anything. After i turned it on, i cant move the Print Head anymore and the motors start heating themself up. The light on the Print Head also turns on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 86 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!