Jump to content
solidite

Ultimaker 3 Strange text on display while printing

Recommended Posts

Posted · Ultimaker 3 Strange text on display while printing

Hey Everyone, 

 

I've noticed something strange on my UM 3 since the latest firmware upgrade, 

it just comes up with "Printing... ch@ 5.1" when its printing

 

Anyone know what this is and how to get the print progress back?

 

thanks, 

Adam

20180716_154000.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker 3 Strange text on display while printing

The prints have been sliced and sent directly from Cura (3.4.1) so not really a chance to check the g-code

 

I did have some post-processing scripts in there but they were from a previous temp tower nothing sending specific text,

I've cleared them out will check on the next print if it made a difference

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker 3 Strange text on display while printing

Or it is printing in Dolby Digital... ?

 

I think @gr5 got it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker 3 Strange text on display while printing

well, it did sound a little different, definitely Dolby ?

 

thanks guys, removing those scripts sorted it out, just started a print and all looks good

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...