Jump to content
darelleman

Burnt Through Hole On Mainboard

Recommended Posts

Posted · Burnt Through Hole On Mainboard

So I’m trying to install a 3rd party Heatbed on my ultimaker original. I was soldering in the 4.7k ohm resistor and I think I burnt out the through hole on the side with the numbered pins (next to #9 and #10). I’m hoping there is some sort of workaround for this problem so I don’t have to buy a whole new board? I think that side of the resistor goes to the header pin marked #10, what if I soldered to that instead?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 65 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!