Jump to content
Riddler

Cura 3.4 not loading

Recommended Posts

Posted · Cura 3.4 not loading

I have been having trouble, everytime i start Cura it fails to load. It gets to the terms and conditions section and then stops and closes itself down.

I have tried uninstalling and reinstalling howeve the same keeps happening. Errror message being

 

image.thumb.png.1dd8443e476ae707d55b80606bc361e1.png

 

 

can anybody help. I am Running win7 64bit

 

thanks Riddler

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Cura 3.4 not loading

In order to fix this issue, we require the following log files;

  • (Windows) The log as produced by dxdiag (start -> run -> dxdiag -> save output)
  • The Cura GUI log file, located at;
    • (Windows) %APPDATA%\cura\<Cura version>\cura.log, or usually C:\Users\\<your username>\AppData\Roaming\cura\<Cura version>\cura.log
    •  (OSX) $USER/Library/Application Support/cura/<Cura version>/cura.log
    • (Ubuntu / Linux) $USER/.local/share/cura/<Cura version>/cura.log (Ubuntu/Linux)

If the Cura user interface still starts, you can also reach this directory from the application menu by Help -> Show settings folder

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!