Jump to content
saveddrip

Hotspot progression!

Recommended Posts

Posted · Hotspot progression!

When i try to set up a hot spot it just sits on "Printer is creating a wifi hotspot. this may take a minute." i left it sitting on that for a few hours while i was at work. Ive tried factory resetting it. unplugging it and letting it sit unplugged. it allowed me to connect at first, it created a hotspot i connected it to my wifi and updated the firmware. after this it wouldnt allow me to connect to it. so i tried factory resetting it and trying to setup a new hotspot and ive been stuck since.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited) · Hotspot progression!

Have you already tried reinstalling that latest version (4.3.3)?

Edited by Dim3nsioneer

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Hotspot progression!

There are two work-arounds: update with an USB stick and installation of the testing version and the again of the stable version. The first one is probably safer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!