Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Zits? Trying to Identify my problem and solution


Ztannem
 Share

Recommended Posts

Posted · Zits? Trying to Identify my problem and solution

Hey All,

 

In my latest print I had a new issue pop up that I am a bit stumped on. The picture is attached. 

 

This is ABS. Printed at 30mm/s. 235-240 Degrees. Ultimaker 3 Extended. The issue seemed to stop by itself which leaves me even more confused as to how it happened. There are other items that were printed on the side of this bracket which did not have issues on identical layers. 

 

Please let me know if you guys have thoughts or recommendations. Or if you have more questions about the settings printed at.

 

Thank you!

 

 

IMG_0988.thumb.jpg.fc57e99e408270edcd49aecd9acdc767.jpg

 

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...