Jump to content
lucasrosa

problem Z axis

Recommended Posts

Posted (edited) · problem Z axis

Hey guys,

 

I'm having a problem with my printer. It has started producing inconsistent print errors in the z-axis. 

The layers are being produced one on top of the other, ie the axis is not going up the required value.

Does anyone know how to solve the problem?

 

Lucas

Edited by lucasrosa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · problem Z axis

Welcome Lucas,

 

I will be much easier if you could post some pictures and also which printer you are using.

 

Have a clean your z-screw thoroughly?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!