Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Cura creating invalid gcode, files have large gap


Danimosity
 Share

Recommended Posts

Posted · Cura creating invalid gcode, files have large gap

 I have imported several models into Cura and it seems to slice them just fine and I saved them on my HD as gcode. Then when I got to load the gcode files up again with Cura it says that they are invalid. When I load the gcode files with a different program it shows that the files have several layers missing from the sliced model. When I attempt to print these files it stops right where the gap is shown to be. I can provide an .stl file and the resulting invalid gcode file created by Cura.

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...