Jump to content
smutlygimp

S3D wont work anymore

Recommended Posts

Posted · S3D wont work anymore

I recently updated both Simplify 3d and Cura 4.0. now that ive done that my U3 extended wont work correctly. i can save files to a USB drive, plug it in, start the print and then it fails out going to a "LOADING..." on the U3 screen, then goes back to the main menu. i have tried to revert to a previous version 3.1.1 for S3D and it wont work now as well. ive tried using Cura 4.0 to print and it fail to "Bed leveling Failure, unable to level print bed" comes up.. then it Aborts the print and resets back to the main menu. 

 

Ive tried a hard restart, factory reset, (which now my printer wont even set up the WIFI) tried multiple times, gone in and used the Cura Connect reset, it says it has made a "Hotspot" that doesnt show up on ANY tablet/phone/computer in my house hold. 

 

ive tried everything i can think of plus all the so called "HELP" clicks i can find.

 

i fyou need more info on system or anything lemme know

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!