Jump to content
Sign in to follow this  
THEStepher77

Cura 4.0 Slicer fails prints yet Cura 3.3 Slicer works good. both have same settings

Recommended Posts

Posted · Cura 4.0 Slicer fails prints yet Cura 3.3 Slicer works good. both have same settings

Help me please!

I just recently installed the new Cura 4.0 software, but for some reason when I try to print a model it fails the print every time even though i use the exact same settings as i use on Cura 3.3. Is the some kind of setting im missing some how? Here is some pictures and videos of how different the prints turn out between the softwares.

 

What the cura 4.0 print looks like: https://gyazo.com/8028b8cd7d3ba215875f71a79d48c7bc.

 

What the cura 3.3 print looks like: https://gyazo.com/8a1ffad93a92a29ef4056a0f00690ca4.

 

Cura 4.0 settings:

 https://gyazo.com/4f50d3830be2f997df670303805aa0aa 

https://gyazo.com/e8a78deec587338ab70c45408d95ffd8

https://gyazo.com/9ab7387b7bfb532194b1844d00f24787

https://gyazo.com/d20f00ea7f7ea5ed4af1f5158d9d8bcf

 

Cura 3.3 settings

https://gyazo.com/104731be76a6b3e88a0e25a4a6b64475

https://gyazo.com/54d8b6fae75663aab2be9e7ed48ad408

https://gyazo.com/c95219bfd905035f67d282627ba1b278

https://gyazo.com/1effdcce4f0f430f895fc0322af915

 

I do have videos of both models printing if that will help let me know and i can upload them.

Thanks!

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!