Jump to content
dmahalko

forum: could not login, made new, accounts linked

Recommended Posts

Posted · forum: could not login, made new, accounts linked

An IT server admin person might want to know about this.

 

Something went wrong with the Ultimaker website servers. I do not know what.

 

I have not signed in here since about December, about four months ago.

 

For some reason I could not sign in to these forums with my email address. I tried the password reset, and instead was told "account does not exist". ??

 

I just now went through and created a new Ultimaker account with the same email address, username, etc and the Ultimaker website accepted all that.

 

I then came to these forums but it still said "Login" at the top.. ??

 

I then signed in with the new (replacement) account, and I get this message.

 

image.thumb.png.88b434912d5d359dd3f628cd2d785856.png

 

I refresh the page, and then it lets me in, and here I am posting about it.

 

So, are we all good now? Is the Ultimaker website done with being weird?

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!