Jump to content
smalkasian

Under-extrusion Issues

Recommended Posts

Posted · Under-extrusion Issues

I have an issue with my printer under extruding. I have replaced filament, changed software, replaced Bowden tube, changed temps, cleaned the nozzle, readjusted feeder tension but my printer is still under extruding. It is fine on the first 3 layers and then after that is just messes up. Here is a photo of the most recent print I did. Still the same issue. At this point I am at a loss of what to do. This is the DIY Prusa MK8 extruder from ebay (yes, not the highest quality) but any advice or help would be greatly appreciated. 

 

 

Thank you community!

IMG_2321.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 96 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!