Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Under-extrusion Issues


Recommended Posts

Posted · Under-extrusion Issues

I have an issue with my printer under extruding. I have replaced filament, changed software, replaced Bowden tube, changed temps, cleaned the nozzle, readjusted feeder tension but my printer is still under extruding. It is fine on the first 3 layers and then after that is just messes up. Here is a photo of the most recent print I did. Still the same issue. At this point I am at a loss of what to do. This is the DIY Prusa MK8 extruder from ebay (yes, not the highest quality) but any advice or help would be greatly appreciated. 

 

 

Thank you community!

IMG_2321.jpg

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • The Ultimaker Showcase — October 14. What's new?
        Your dear friends at Ultimaker have some exciting news and insights for you!
         
        • 0 replies
      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...