Jump to content

Recommended Posts

Posted · Cura Output issues

I have an Ender 3 and I am new at this. M problems seem to have stated after I Modified my Ender 3 with the Extruder Direct Drive Modification.

Here is my list:

1. The Cura 4.1 Sliced output has an extension of .gz. (I think I have solved this by trying  one of your experts Solutions), This also happened on the Cura 4.0.

2. When I go to my Ender 3 to print my Object the Extruder heats to 200 degrees F, but the Plate remains cold. When the Printer begins the Extruder 'Z' direction does not move. By the way, just to check my installation of the Direct Drive modification I successfully printed a .gcode file produced before I started any of this. Also, all these problems seem to happen whether I  use Cura 4.0 or Cura 4.1.

 

If this an be solved, I would like to use Cura 4.1 regardless of its issues. I know they will be fixed.

 

This is a wonderful Community of Experts and I DO appreciate the help.

 

John Carson 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!