Jump to content
Niels_Amstel_Engineering

Layer view does not seem to work CURA 4.1

Recommended Posts

Posted · Layer view does not seem to work CURA 4.1

When I try to review my print using the preview  > Layer view option, it does not seem to work properly as soon as I hit the play button in the bottom of the screen.

It only starts filling up the top layer. I would like to review my entire model, like the old CURA used to do.

Do I do something wrong or is it a bug?

339829587_Layerviewstart.thumb.PNG.c7a42e04e5975a7fc61e10010c4d583f.PNG1399830394_Layerviewinprogress.thumb.PNG.e2f908f55b6bdcb66e3a9d8361a228f1.PNG

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Layer view does not seem to work CURA 4.1

Does it work when you move the vertical and horizontal sliders manually with the mouse?

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!