Jump to content
dashton654

Model is messed up in Cura Preview

Recommended Posts

Posted · Model is messed up in Cura Preview

Hi there, 

I am trying to slice a 3D model of a cupholder I made in Sketchup Make '17.  When the model initially comes into Cura (newest version) it appears fine, but after slicing and watching the layer preview the bottom of the object has been shifted up most of the way.  Also chunks of the model appear to be missing.  This is my first time making a custom model (not one of the test models included with the printer, or a model I got from Thingiverse).  Attached is both the Gcode with the settings I was using, and the .obj file I made with Sketchup.  If you have any insight as to whats going on and how I may fix it that would be great!  Also any insight into my support structure / print settings as well, that would be very helpful.  I am brand new to 3D printing and still learning!   

JA5A5S_Suburban_Cupholder.gcode Suburban_Cupholder.obj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!