Jump to content
fractalis

Octoprint plugin doesn't work anymore in 4.2.0

Recommended Posts

Posted · Octoprint plugin doesn't work anymore in 4.2.0

Hello all,

I was using Cura 4.0.0 with the octoprint plugin just fine (very useful) but now in 4.2.0 there no more the option to connect to Octoprint in manage printer. It just seems not installed at all.

I've tried removing, restart, reinstall but it just doesn't work!

Any suggestion?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Octoprint plugin doesn't work anymore in 4.2.0

Did you reinstall the plugin?

 

You might have to delete everything in the cura settings folders (something like %appdata%/cura/ on windows machines) while cura is not running, then restart cura and it will recreate all the default settings - like a fresh install.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Octoprint plugin doesn't work anymore in 4.2.0

A new version of the plugin is required, see here:

 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Octoprint plugin doesn't work anymore in 4.2.0

the new version provided by your link works indeed!

Thanks and sorry I should have searched first before asking

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!