Jump to content
gjlooper

Ender 3 Pro Issue

Recommended Posts

Posted · Ender 3 Pro Issue

Why does my ender3 z-axis after doing the bed leveling in simplify3d have to be lowered -0.23 mm in (global g-code offsets) section  to be able to lay filament for print project? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ender 3 Pro Issue

Please don't misunderstand, we really help everyone here, but I would be personally interested in how to get to the Ultimaker forum if you don't have an Ultimaker printer and don't use Cura as software? 🙂 

 

Not that we don't want to help you, if someone has an answer, he'll write it, but I think you'll get a solution in the S3D or Ender forum sooner.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ender 3 Pro Issue

You know I'm really sorry. I stumbled on this site on the way out the door today and didn't read into the jest of things. My sincere apologies. Have a great Thanksgiving day.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ender 3 Pro Issue

No need to apology or say sorry, maybe there is someone who knows an answer and can help.

I was just interested why, nothing more 🙂 

 

Personally I have no experience with the Ender 3 or S3D, but maybe someone else has an idea, so don't give up 🙂 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!