Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Cura 4.4 configuration errors


Bartje64
 Share

Recommended Posts

Posted · Cura 4.4 configuration errors

Hello, hope someone in the community can give me some insight into my issue.

 

My OS in Win10 64bit.

I had been using Cura 4.2.1 with success but it told me an update was available to 4.4 so this was installed.

Opened it the first time, no problems and set up / checked my printer configuration did some printing and closed the program.

Since that time , anytime I open the program I get a message stating I have "configuration errors", "Something seems to be wrong with the following profiles".

Each time I open the program the list appears to be getting longer.

I close the message and can continue without issues but what is causing this?

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...