Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Temp Sensor problem - some clarification needed


Recommended Posts

Posted · Temp Sensor problem - some clarification needed

I've followed the instruction from here; https://ultimaker.com/en/resources/19484-stopped-temp-sensor following a problem when starting prints of a temp sensor problem. So i've swapped Temp 1 and Temp 3 and heating the bed doesn't bring up an error - but it also doesn't increase the temperature of the bed it stays stuck at 27 degrees. When I then try heating up the nozzle I get bed temperature error.

 

The instructions aren't super clear about this. Does it mean it's the sensors fault or the main board?

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • Ultimaker Transformation Summit
        Visit our virtual showroom and learn more about the Ultimaker ecosystem!
        • 14 replies
      • New here? Register your Ultimaker for free 3D printer onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 0 replies
    ×
    ×
    • Create New...