Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

s5 pro bundle Screen Vertical stripes


Recommended Posts

Posted · s5 pro bundle Screen Vertical stripes

Came in this morning to find the screen blank on the s5.  Just a white screen.  restarted the machine.  Now I only see vertical stripes.  Have restarted several times.  Several different patterns of stripes, but nothing else.  Pics below.  Camera in machine still works and Cura can find it.  All software up to date.  

 

Tried restart without materials station connected and it started as normal.  Turned off machine and reconnected materials station and it failed to restart properly, back to vertical stripes.  Tried again without materials station attached, back to vertical stripes.  

 

So it fails whether the materials station is attached or not. 

 

In the middle of a projects. Lots of deadlines.  Need this this to work.

IMG_7630.jpg

IMG_7631.jpg

IMG_7632.jpg

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · s5 pro bundle Screen Vertical stripes

    Hi

     

    I'd bet there is a skinny little cable going from the display to the board. One end or the other has worked it's way out of the connector. Does that make it a quick fix? Only a phone call to support will tell .....

     

    Bob

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    ×
    ×
    • Create New...