Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

CURA 4.6betaTree Support generates "floating" structure. Should I report a bug?


Recommended Posts

Posted (edited) · CURA 4.6betaTree Support generates "floating" structure. Should I report a bug?

I'm trying out 4.6 beta and noticed, while it was printing, that one of the Tree Supports for a model actually started in mid-air! Given the model, I assume it should have had the tree's trunk extend through an opening at the side which would have grounded it to the buildplate.

 

Fortunately, as shown, it seems to have got away with trying to print on air!

 

Is there a forum or somewhere for reporting issues?

 

Unfortunately (or fortunately?), due to the slightly random nature of Tree Supports, re-slicing does not reproduce the problem.

 

image.png.3034473ba7f09b28060d243157d007c7.png image.png.787b17908ec462d9460f7e81a1a66a50.png image.png.45cf367e09018ce37043dc1ab6bc5475.png image.png.689a9734abfa8969d8bc8cd00b2ea072.png 

 

 

Edited by StarNamer
Extra image, add note
  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · CURA 4.6betaTree Support generates "floating" structure. Should I report a bug?

    There's a megathread for reporting 4.6 issues. Best to post in here: 

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    ×
    ×
    • Create New...