Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Problem with z axis


Masterchief1863
 Share

Recommended Posts

Posted · Problem with z axis

Hey so my z axis on my ender 5 plus wont go up to the normal higheth anymore. If I try to print something instead of going to autohome when it heats up the bed just moves down. I have tried unplugging all the cords and plugging them back in and that hasn't done anything. I have tried telling it to go up through settings and it will only go down. It will go up but only to where it was before I moved it down. Here is a video of me trying to get my printer to go back up.

20200902_171021.zip

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...