Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Print as support not working as intended


lDani32
 Share

Recommended Posts

Posted · Print as support not working as intended

When I put an object (not straight) and select it to print as support and slice it I get extra support vertical to the buildplate that isn't part of the object which defeats the whole purpose of using custom supports.

I've been looking info about this and I can't find what what I did wrong. I've checked all the settings with support on it and there's nothing out of place.  (I have generate supports off btw)

Im using version 4.61 of cura and I didn't have this problem a month ago (and I didn't update afaik)


image.thumb.png.e497d8920d93fc471342570d760f83ec.pngimage.thumb.png.68141b0cbfa5a9af9d83b5594b7b9308.png

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...