Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Recommended Posts

Posted · UM3 hung at startup

Good afternoon everyone.  I am pretty sure I read something about this here, but at the moment cannot for the life of me find it.

 

Today for the first time, I switched on my printer, the startup appears normal until I get to the 'Ultimaker' displaying on the screen, and then nothing further.  It has been quite a while with no changes.  I have not intentionally asked for a firmware update, so am at a loss.

 

Suggestions welcome.

John

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · UM3 hung at startup

    It was a good learning experience, once I found the thread.  Had a moment of looking for a micro SD card, but then, pretty much worked as advertised.  I may go ahead and look for the patch cable that the other thread mentions, just in case I am not so luck next time.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · UM3 hung at startup
    On 9/26/2020 at 2:49 AM, JohnInOttawa said:

    It was a good learning experience, once I found the thread.  Had a moment of looking for a micro SD card, but then, pretty much worked as advertised.  I may go ahead and look for the patch cable that the other thread mentions, just in case I am not so luck next time.

     

    Perhaps you can add a link to the post you found that helped you, in case someone stumbles upon this thread with a similar issue 🙂 Thanks!

    • Like 1
    Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    ×
    ×
    • Create New...