Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Ultimaker cura laad model niet correct


JasperDJ
 Share

Recommended Posts

Posted (edited) · Ultimaker cura laad model niet correct

Ik heb een probleem

 

Ik heb in Tinkercad een model gemaakt met letters erop, en toen ik hem in Ultimaker Cura had geupload als .stl bestand, klopte er iets niet. Toen ik naar het "preview" venster ging werd het model anders weergegeven als bij het "prepare" tabblad.

waar zijn op de 2e foto de onderste letters gebleven?

 

Wat is hier de rede voor?

16062491944296801825879601955383.jpg

16062492419522635735675374159306.jpg

Edited by JasperDJ
  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...