Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Problem with a slicing models which were made in Blender


Recommended Posts

Posted (edited) · Problem with a slicing models which were made in Blender

Hello! I have tried to make one model in Blender but soon i have discovered that in preview mode extruder was skipping some parts of it. Then i tried the same thing with the simplest model(cube) and it happened again. So I leave attached the model of cube and a link for you to understand the problem.

 

untitled.stl

Edited by Sloynok007
  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • Ultimaker Transformation Summit

        On April 20 - April 23 we will host the Ultimaker Transformation Summit. Come talk to us via Live chat and get inspired by any of our relevant presentations!
        • 5 replies
      • New here? Register your Ultimaker for free 3D printer onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 0 replies
    ×
    ×
    • Create New...