Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Supports Generating Zits on Prints


Recommended Posts

Posted · Supports Generating Zits on Prints

I've recently taken to trying to print miniatures on my Ender 3 Pro (with direct drive) and I'm seeing Cura 4.6.2 generate supports that are

  • Not attached to anything on the bottom (or extending out into midair)
  • Not attached to anything on the top

I don't want to set my supports to "From Buildplate" because I'm printing the minis on a base, so "From Buildplate" would cause the print to not be properly supported. I've messed with the X/Y/Z distance for supports, which causes the existing unsupported supports to look better but then adds more of the same issue in other places.

 

I am printing this model at 110% scale, attached are photos of the issue as well as my support settings

image.thumb.png.2929b41d5b16253d525b75752507051f.pngimage.png.ebdd36ff66c96d5c835974308653e6ef.png

image.thumb.png.2c35a6b14b895ec7b184bc3813485b94.pngimage.thumb.png.7938a65a8e180273756230c443bf55c0.png

 

 

image.thumb.png.18ef9e5e5476048783a674a4cdafac13.png

image.thumb.png.2bbefab37991e861edf5aa4064425096.png

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    ×
    ×
    • Create New...