Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Curra 4.8.0 Dual extruder not printing correctly


Wes
 Share

Recommended Posts

Posted · Curra 4.8.0 Dual extruder not printing correctly

trying to print an object and when it gets to the second layer the curra code sends the machine to the x and y offsets for the nozzles and then continues to print at some random offset point from this. I have doubled checked every thing i can however it is just not working. Any time i do a job with dual extruders it jus falls over. Any help would be appreciated.

I have loaded the Gcode and the current Profile if any one wants to have a look.

CFFFP_3D Printed Arm Rev a.gcode PETG8.4.curaprofile

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...