Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Weird threads


VladimirK
 Share

Recommended Posts

Posted (edited) · Weird threads

For some reason the top of thread is flat while on preview before printing it is normal (symmetrical). First picture during print, second under microscope (bottom on the left), also attached gcode and stl. I've encountered that before, I thought it was problem related to HIPS, after switching to PLA preset everything was fine (it was about half year ago), but now I have it with PLA. What can cause that problem?

IMG_20210725_232039.jpg

bandicam 2021-07-25 22-34-25-959.jpg

Flange mono PLA.zip Monofilament v8.zip

Edited by VladimirK
Typo
  • Link to post
    Share on other sites

    • VladimirK changed the title to Weird threads

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • The Ultimaker Showcase — October 14. What's new?
        Your dear friends at Ultimaker have some exciting news and insights for you!
         
        • 0 replies
      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...