Jump to content

Cura 10 not using the Speed for printing for Ender 6


Recommended Posts

Posted · Cura 10 not using the Speed for printing for Ender 6

With my Ender 6 (and had it with the CR10s pro  as well)

if I ender the speed of like 150 or 200,   the printer still seems to be working on normal speed.

I need to change it by hand on the printer itself.  and then i can see and hear the printer go a lot faster.

 

IS there another setting that I need to do?

 

Thank you

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • UltiMaker Cura 5.8 beta released
        Another Cura release has arrived and in this 5.8 beta release, the focus is on improving Z seams, as well as completing support for the full Method series of printers by introducing a profile for the UltiMaker Method.
          • Like
        • 1 reply
      • Introducing the UltiMaker Factor 4
        We are happy to announce the next evolution in the UltiMaker 3D printer lineup: the UltiMaker Factor 4 industrial-grade 3D printer, designed to take manufacturing to new levels of efficiency and reliability. Factor 4 is an end-to-end 3D printing solution for light industrial applications
          • Thanks
          • Like
        • 3 replies
    ×
    ×
    • Create New...