Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Ultimaker S5 Pro Bundle - Eerste layers van print hebben nog verkeerde kleur


Recommended Posts

Posted (edited) · Ultimaker S5 Pro Bundle - Eerste layers van print hebben nog verkeerde kleur

Het probleem is niet zo groot, maar ik zou toch graag een betere oplossing willen vinden.

Wanneer ik een print maak in bijvoorbeeld rode PLA, en ik daarna een print maak in zwarte PLA dan heeft die print in zijn eerste lagen nog rood.

De automatische invoer zorgt er wel voor dat de nieuwe kleur PLA wordt doorgevoerd, maar juist niet genoeg.

Hierdoor moet ik steeds tussen verschillende kleuren een dummy print maken, wat redelijk veel tijd verlies geeft.

Iemand een idee voor een oplossing ?

 

IMG_2037.jpg

Edited by RuthMajersdorf
Foto toegevoegd
  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Ultimaker S5 Pro Bundle - Eerste layers van print hebben nog verkeerde kleur

    Probeer eens een prime blob te gebruiken? Bij mij werkt dit.

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 12 replies
    ×
    ×
    • Create New...