Jump to content
UltiMaker Community of 3D Printing Experts

S5 not connecting to digital factory


Recommended Posts

Posted · S5 not connecting to digital factory

Hello everyone,

 

2 of our 7 Ultimaker S5 all on Firmware 7.1.3 can not be connected to our digital factory.

They were connected last week but on the weekend all the printers got randomly disconnect.

When pressing the connect button on the printers digital Factory Interface it just says that they are connected without showing any code and not showing up in the digital factory.

With the other printers the same process reconnected them.

 

Is anyone experiencing something similar and knows how to fix this?

Thank you very much in advance!

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 14 replies
    ×
    ×
    • Create New...