Jump to content
UltiMaker Community of 3D Printing Experts

Digital Factory "Connected" On printer but not showing up in DF


Recommended Posts

Posted · Digital Factory "Connected" On printer but not showing up in DF

Hello, 

 

The digital factory queue was not sending prints through, so I removed the printer from DF, reset DF on the printer, and tried to reconnect it again. However, when I select "Connect" on the digital factory screen on the printer, it goes through and connects to DF without bringing up any connection code. This is troubling since I removed the printer from DF before I reset the connection. I am not sure what is happening. I even reset the printer from factory and tried re-initializing the internet connection, but the same sequence of events happened. Some assistance would be welcomed. Thanks! 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 14 replies
    ×
    ×
    • Create New...