Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Print Estimate is Gone


spooner777

Recommended Posts

Posted · Print Estimate is Gone

If the progress bar is full but no estimates are displayed it means Cura is still working on the object. In this stage, it is working on the plugins. Most probably you have a plugin activated which produces an endless loop.

Deactivate all plugins and you'll get the estimates back. ;)

 

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · Print Estimate is Gone

    Does cura show the layers in layer view? The background slicing engine may have crashed - for example if you have too many millions of polygons.

     

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · Print Estimate is Gone

    I've had this problem too on 1 computer, couldn't reproduce it on the other though.

    It doesn't show the estimate on the standard robot even. It does the bar, and then nothing...

    I believe I have all plugins disabled.

     

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · Print Estimate is Gone

    Plugins were and are disabled, looked into firewall, seemed all open for cura.

    I have no clue, installed cura on another computer, no problems there. It just disappeared here.

    It doesn't matter if the Ultimaker is plugged in or not, sd card is in or not.

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Archived

    This topic is now archived and is closed to further replies.

    ×
    ×
    • Create New...