Jump to content
Sign in to follow this  
aroth

Cura 14.07 + Youmagine Bug(s)

Recommended Posts

Posted · Cura 14.07 + Youmagine Bug(s)

I just tried posting a design to Youmagine through Cura, and ran into a few issues:

 

  1. Some (but not all) images would be uploaded twice.
  2. After sitting for a fairly long time with the upload dialog open, Cura will declare an upload to have failed, even when it has succeeded (and in some cases, succeeded more than once).
  3. The design was published successfully but I've still got the "Publishing design..." spinner in Cura, several minutes later.

Here's an example of what happened:

cura_upload_issues.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 19 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!